PRODUKTIVITET MED VÆGBILLEDER

LYDISOLERENDE VÆGKUNST

Som du sikkert allerede ved, så er der betydelig sammenhæng mellem arbejdsglæde og effektivitet. Ikke overraskende, så bliver vi mennesker mere veloplagte når vi har andet end en klinisk, blank hvid væg at kigge på!


Samtidigt har naturen gennem århundreder været kendt som kilde til kreativitet og inspiration – så hvorfor ikke bringe naturen indenfor med nogle smukke mosværker, og give dine ansatte et skud inspiration og kreativitet mens de arbejder?

Mosværkerne er tilmed støjreducerende, hvilket yderligere vil være med til at højne effektiviteten på kontoret. En undersøgelse foretaget af University Of Nebraska viser, at baggrundsstøj sænker produktiviteten.Hvilken forskel vil det gøre for dine ansatte, at de ikke bliver forstyrret af genklang fra telefonsamtaler og småsnak?

moskunst med Pudemos
Terrariet i vissenbjerg Mosgekko

ET MOSVÆRK DESIGNET EFTER JERES ØNSKER

Får i kundebesøg på kontoret, så vil en smuk indretning tilmed være med til at få jeres kunder til at huske virksomheden i et positivt lys.


Hos mig kan du både bestille færdiglavede mosværker, eller du kan få et speciallavet mosværk der er designet til dit kontor.


Har i en særlig type væg, eksempelvis buet? Så kommer jeg gerne ud til jer og beklæder jeres væg med kunst, lige efter jeres ønsker.

Jeg kan også lave kunsten direkte på flytbare plader.


Skal virksomhedens logo indarbejdes i jeres moskunst for at gøre det helt personligt og unikt, så klarer jeg også det. Vi starter med at udvælge et materiale der vil passe flot ind i jeres kontormiljø, eksempelvis træ, akryl eller jern. Herefter laserskærer jeg materialet i logoets form, og implementerer i værket. Et kunstværk med jeres logo vil gøre indtryk på jeres besøgende kunder.

ER DU INTERESSERET I SMUKKE OG STØJREDUCERENDE MOSBILLEDER?

Skriv til mig ved at udfylde formularen herunder og jeg vender tilbage til dig indenfor maks. 2 hverdage. – jeg glæder mig til at læse fra dig. Du kan også ringe eller skrive til 60 10 00 44.

moskunst til kontoret
Indkøbskurv