VI ER SPECIALISERET INDENFOR B2B LØSNINGER OG STÅR TIL DIN RÅDIGHED.

Kreative løsninger til Din Virksomhed

Besøg eventuelt vores showroom, som er designet til at give dig en intim og nærværende oplevelse, hvor du kan betragte vores moskunstprodukter i detaljer og lade dig fortrylle af deres unikke karakter.


Fra bestilling til rettidig levering.

Vi sørger for en problemfri oplevelse, så I kan fokusere på det, der betyder mest at udvikle jeres forretning.

NATUREBYBAUM

Vi er specialiseret i moskunst

Moskunst er ikke blot smukke kunstværker, men også en inspirerende måde at skabe unikke indretninger på. Vi har de seneste 2 år specialiseret os i moskunst og står klar til at guide dig gennem mulighederne og hjælpe dig med at integrere disse fantastiske kunstværker i dine egne indretningseventyr. Lad os sammen skabe et harmonisk miljø fyldt med elegance og naturens fortryllende magi.


Bæredygtige

Vi er stolte af at præsentere en kollektion af moskunstprodukter af højeste kvalitet, hvor hver skabelse er udført med omhu og respekt for miljøet. Vores moskunstprodukter er fremstillet af nøje udvalgte mosmaterialer, der er bæredygtige og bidrager til en mere grøn fremtid. Når du besøger vores Showroom, kan du være sikker på, at du investerer i kunstværker, der er skabt med omtanke.

Tryg atmosfære

Vi skaber en tryg atmosfære, hvor du kan udforske moskunstens vidunderlige verden på en afslappet måde..

LYDISOLERENDE VÆGKUNST

Vi forstår, at hver virksomhed har unikke behov, og derfor tager vi en personlig tilgang for at kunne betjene jer bedst muligt. Vores dedikerede B2B-specialister vil arbejde tæt sammen med jer for at forstå jeres krav og tilbyde skræddersyede løsninger, der passer til jeres indretning.


Samtidigt har naturen gennem århundreder været kendt som kilde til kreativitet og inspiration – så hvorfor ikke bringe naturen indenfor med nogle smukke mosværker, og give dine ansatte et skud inspiration og kreativitet mens de arbejder?


DESIGN DIN PERSONLIG VÆGKUNST

Mosværkerne er tilmed støjreducerende, hvilket yderligere vil være med til at højne effektiviteten på kontoret. En undersøgelse foretaget af University Of Nebraska viser, at baggrundsstøj sænker produktiviteten. Hvilken forskel vil det gøre for dine ansatte, at de ikke bliver forstyrret af genklang fra telefonsamtaler og småsnak?

Terrariet i vissenbjerg Mosgekko

ET MOSVÆRK DESIGNET EFTER JERES ØNSKER

Får i kundebesøg på kontoret, så vil en smuk indretning tilmed være med til at få jeres kunder til at huske virksomheden i et positivt lys. Hos os kan du både bestille færdiglavede mosværker, eller du kan få et speciallavet mosværk der er designet til dit kontor.


Har i en særlig type væg, eksempelvis buet? Så kommer vi gerne ud til jer og beklæder jeres væg med kunst, lige efter jeres ønsker. Vi kan også lave kunsten direkte på flytbare plader.


Skal virksomhedens logo indarbejdes i jeres moskunst for at gøre det helt personligt og unikt, så klarer vi også det. Vi starter med at udvælge et materiale der vil passe flot ind i jeres kontormiljø, eksempelvis træ, akryl eller jern. Herefter laserskærer vi materialet i logoets form, og implementerer i værket. Et kunstværk med jeres logo vil gøre indtryk på jeres besøgende kunder.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER MANGLER RÅDGIVNING TIL EN PROJEKT - KONTAKT OS HER

Du skal også være velkommen til at kontakte os her vedrørende spørgsmål du måske har. 

Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

NATUREBYBAUM

Vi er stolte af at præsentere en kollektion af moskunstprodukter af højeste kvalitet, hvor hver skabelse er udført med omhu og respekt for miljøet.


VIRKSOMHED INFO

Jerismosevej 30

2670 Greve

+45 6010 0044

kontakt@naturebybaum.com

CVR: 42308897

NATUREBYBAUM KUNDE FORDEL

  • Sikker betaling; Vi tilbyder forskellige sikrede betalingsmuligheder, så du trygt kan handle med os.

  • Levering; Vi sender din bestilling indenfor 5 hverdage. Bestiller du for minimum 1500 kr. sender vi pakken gratis.  • 100 % naturlig; Vi bruger kun naturlige materialer til vores værker, som sikrer et giftfri miljø.

BETAL MED

Indkøbskurv