,

Biosfære med bonsaitræ og sort dekosten- Lukket jordbaseret økosystem

699 kr. 699 kr.

Et lukket økosystem i glaskuppel med beplantning som ikke kræver vedligeholdelse.

Dette terrarie indeholder et helt mini økosystem (mikroorganismer, jord, vandcyklus, og organisk materiale) i sig selv. Det vil sige, at det er et selvbærende miljø, som kræver meget lidt arbejde for at det trives.

Lys

Det har stor betydning i udviklingen af ​​terrariets planter. Om sommeren skal dit terrarium placeres i et rum, hvor der er meget lys uden at udsætte det for UV fra solen. Om vinteren skal den placeres cirka en meter fra et vindue. Af og til skal du vende terrariet, så alle plantearter kan udnytte lyset.

Temperatur

Dette terrarium indeholder planter, der elsker varme. Ideelt set skal du have dit økosystem i et rum med en omgivelsestemperatur mellem 15 og 27 grader. Det består også af planter, der trives i fugtigt og varmt miljø, og det er vigtigt at forsøge at gengive dette naturlige klima. Nogle gange dukker der en tåge op på væggen af ​​terrarium beholderen – dette er resultatet af en temperaturforskel mellem det omgivende miljø og beholderens inderside. Du kan åbne beholderen, hvis du synes, at der er for meget vanddamp i beholderen og dermed opnå balance, så vandet kan slippe ud. Det er dog et sundt tegn, at der vil være lidt dug i beholderen, når det er varmest på dagen. Dette kondensfænomen er normalt og viser, at miljøet lever.

Vanding I Lukket Terrarium

Hvis jorden i terrariet er tør, eller blomsterne ser ud til at mistrives, er det tid til at vande. For denne type terrarium foretrækkes det, at favorisere regnvand eller mineralvand. Postevand kan være skadeligt på grund af kalk. Tilføj 10-20 ml vand og luk beholderen igen.

 

Dimension:

Bredde 23,5 cm

Højde 25 cm

Vægt 2 kg
Størrelse 23,5 × 25 cm

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv