Interiør

Hos NatureByBaum finder du interiør og brugskunst skabt med materialer fra naturen. Hvert stykke interiør og brugskunst har sit eget personlige præg, da vi laver det selv.

Med naturlig interiør fra NatureByBaum, kan du give din boligindretning liv, og skabe dit rum med varme, personlighed og en naturlig atmosfære.

Naturen har stor indflydelse på mennesker og vores velvære, men de fleste lever en travl hverdag, hvor ophold i naturen ikke er førsteprioritet.

Mange bor desuden i byen med langt til nærmeste skov. Hos NatureByBaum ønsker vi at gøre det lettere at bringe de naturlige omgivelser ind i hverdagen, ved at skabe unikke og naturlige produkter til boligindretningen, så du kan få naturlige omgivelser, dér hvor du opholder dig mest.


NATUREBYBAUM

Vi er stolte af at præsentere en kollektion af moskunstprodukter af højeste kvalitet, hvor hver skabelse er udført med omhu og respekt for miljøet.


VIRKSOMHED INFO

Jerismosevej 30

2670 Greve

+45 6010 0044

kontakt@naturebybaum.com

CVR: 42308897

NATUREBYBAUM KUNDE FORDEL

  • Sikker betaling; Vi tilbyder forskellige sikrede betalingsmuligheder, så du trygt kan handle med os.

  • Levering; Vi sender din bestilling indenfor 5 hverdage. Bestiller du for minimum 1500 kr. sender vi pakken gratis.  • 100 % naturlig; Vi bruger kun naturlige materialer til vores værker, som sikrer et giftfri miljø.

BETAL MED

Indkøbskurv