Bring naturen indenfor

med moskunst

Skab liv i hjemmet med mosbilleder på væggene.

Køb færdige mosbilleder, eller få specialdesignet moskunst ud fra dine specifikke ønsker, både når det gælder former og farver.

Vores moskunst er lavet med præserveret mos, hvilket betyder, at mosset ikke kræver vedligeholdelse og vanding. Mosset præserveres uden brug af kemikalier.

Vi laver mosbillederne selv og bruger håndplukket mos fra de skandinaviske skove. Vores leverandør er nøje udvalgt, da han plukker mosset, uden at den omkringliggende natur tager skade, og kun i en vis mængde af gangen, så mosset stadig kan vokse og biodiversiteten ikke bliver ødelagt.

Mosbilleder gør sig særligt godt i større rum, og kan fungere som akustikpaneler, da de har støjabsorberende egenskaber.


NATUREBYBAUM

Vi er stolte af at præsentere en kollektion af moskunstprodukter af højeste kvalitet, hvor hver skabelse er udført med omhu og respekt for miljøet.


VIRKSOMHED INFO

Jerismosevej 30

2670 Greve

+45 6010 0044

kontakt@naturebybaum.com

CVR: 42308897

NATUREBYBAUM KUNDE FORDEL

  • Sikker betaling; Vi tilbyder forskellige sikrede betalingsmuligheder, så du trygt kan handle med os.

  • Levering; Vi sender din bestilling indenfor 5 hverdage. Bestiller du for minimum 1500 kr. sender vi pakken gratis.  • 100 % naturlig; Vi bruger kun naturlige materialer til vores værker, som sikrer et giftfri miljø.

BETAL MED

Indkøbskurv